4/3/09

Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 στο Rock Roll Circus

Το Rock & Roll Circus αψηφά την οικονομική κρίση και δεν επαναπαύεται απ’ τις σειρήνες που διαλαλούν δισκοπωλική άνθηση. Επιμένει να γιορτάζει τα γενέθλιά του με πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο, πιστό στην παράδοση που έχει ξεκινήσει. Και φέτος, με αφορμή τα 9 κεράκια που σβήνει, διοργανώνει το ετήσιο διήμερο Super Dynamic Sale. Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου προσφέρει όλα ανεξαιρέτως τα βινύλια και cd’s με έκπτωση 50% στα μεταχειρισμένα και 30% στα καινούργια! Λαχταρούσατε αυθεντικές κόπιες ή νέα καλούδια και μετρούσατε τα κουκιά; Ιδού η ευκαιρία!

Η διακήρυξη είναι ξεκάθαρη. 50 % στα μεταχειρισμένα και 30% στα καινούρια lps και cds. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί πως συναντώντας τη νέα συλλογή της 4AD με τίτλο “Dark Was The Night” με μπόλικες ετερόκλιτες συμμετοχές σε μια τριπλή βινυλιακή έκδοση, δεν αξίζει να κάνεις τα στραβά μάτια. Όταν μάλιστα ακούσεις και τη φωνή της Sharon Jones να διασκευάζει Shuggie Otis στο “Inspiration Information”, η απόσταση μεταξύ απόφασης και κατάφασης εκμηδενίζεται.

Πέραν τούτων όμως θα βρείτε μπόλικες ξαπλωμένες κούτες με μεταχειρισμένα cds και lps που θα τιμώνται 1 και 3 ευρώ και ουδόλως θα έπρεπε να περιφρονούνται, αν σκεφτεί κανείς πως μέσα σε κάτι τέτοιους υπεράνω πάσης υποψίας σωρούς βρίσκανε παλιά μερικά φοβερά παραπεταμένα promo. Όπως εκείνη τη μακροσκελή εκτέλεση του “Ain’t No Mountain High Enough” απ’ τη Diana Ross στο 12αρι της Motown με κωδικό M 1169. Τότε ήταν Ιούλιος του 1970 και χρόνια αργότερα επίδοξοι diggers θα παρακαλούσαν για τέτοια «finds».

Θα τα πούμε εκεί...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!

Κάνω ανάληψη, μαζεύω κόσμο, και ερχόμαστε! :)

Κάθε χρόνο το χάνω αλλά φέτος θα είμαι εκεί σίγουρα!

Αγγελική

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι μήπως γίνεται να χωθώ στη φωτογραφία που έχεις βάλει με τον Charlie Watts στο δισκοπωλείο?

Ποιος ξέρει τι θησαυρούς είχε εκεί μέσα... :P

Αγγελική

Ανώνυμος είπε...

Και άραγε τι δίσκο έχει διαλέξει?

Αγγελική