20/12/08

LAVAY SMITH & HER RED HOT SKILLET LICKERS The Queen of Swing!

H βελούδινη φωνή της Miss Thing (!) και η αισθησιακή σκηνική της παρουσία, μαγνητίζει το κοινό και δημιουργεί τις πιο εκρηκτικές μουσικές βραδιές!

Η απόλυτη βασίλισσα του swing έρχεται στο Half Note στην Αθήνα (19/12/2008 - 28/12/2008) τα Χριστούγεννα για να ζωντανέψει την άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα των δεκαετιών ’30 και του ’40. Με τη βελούδινη φωνή, την αισθησιακή σκηνική της παρουσία και πάντα με παιχνιδιάρικη swing διάθεση, η Lavay Smith ξέρει να μαγνητίζει το κοινό και να δημιουργεί τις πιο εκρηκτικές μουσικές βραδιές.
Στο Half Note Jazz Club η Lavay και οι Red Hot Skillet Lickers θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές κλασικών swing, jazz και blues στάνταρτς. Κομμάτια των Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Bessie Smith, Dinah Washington, Duke Ellington και Louis Jordan από μια εκρηκτική ερμηνεύτρια, που είναι ντίβα και το δείχνει.
Με μια επικίνδυνα αισθησιακή παρουσία, μια επικίνδυνα bluesy φωνή και μια επικίνδυνα παιχνιδιάρικη διάθεση... το Half Note θα πάρει φωτιά!

Official website: http://www.lavaysmith.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: